Cosmelan pigmentbehandeling

Resultaat:

Het verwijderen van de onesthetische huidvlekken en herstel van de zachtheid van de huid, waardoor de glans terugkeert, is alleen mogelijk met een behandeling die direct effect heeft op het onderhuidse vormingsproces van het pigment (melanine).

Wat gebeurt er tijdens de Cosmelan-behandeling?
Het Cosmelan-masker wordt opgebracht in HUIDstudio27 en na 10 tot 12 uur verwijdert u zelf thuis het masker. U gebruikt thuis o.a. de Cosmelan 2 thuisverzorgingscrème en na 4 weken komt u terug voor controle. De pigmentatievlekken zijn aanzienlijk vermindert/verdwenen, de huid doet zijn verjongende werk doordat er retinol in zit en herstelt de zachtheid en glans.

Werking

Cosmelan bevat Amalan wat de basis vormt van het COSMELAN-masker; en dat heeft een direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt; het remt de tyrosinase (een basisenzym in het melaninevormingsproces) af;
Ingrediënten zijn o.a.: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A-soort) die allemaal het enzym tyrosinase blokkeren;
de producten zijn parfumvrij!

De behandeling

De behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen die alleen door huidspecialisten kunnen worden toegepast. Vervolgens zal een belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2 creme. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen, zijn afhankelijk van de gradatie en de aard van de hyperpigmentatie.

Vergoeding:

HUIDstudio27 is aangesloten bij de ANBOS. HUIDstudio27 bezit de ANBOS gecertificeerde camouflage specialisatie en voldoet aan alle gestelde eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van camouflage gezichtsbehandelingen. Deze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. Zowel  HUIDstudio27 alsmede de camouflage specialist Niquette de Jong hebben een AGB (zorgverleners) code.

 

AGB Code: 89053738