Events

Januari 2020

Beste klanten van HUIDstudio27

Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat ik ga stoppen met HUIDstudio27. Bij de meeste van jullie heb ik dit al eerder aangekondigd echter tot op heden was dit nog steeds onzeker. Afgelopen donderdag heeft mijn partner bericht gekregen dat hij een aanstelling voor 3 jaar krijgt in Bangkok Thailand. Per 1 februari 2020 zullen wij met het gehele gezin naar Bangkok vertrekken, een enorm groot avontuur, waar wij als gezin enorm naar uitkijken. Helaas betekent dit ook dat ik moet stoppen met HUIDstudio27, iets waar ik al 5 jaar mijn ziel en zaligheid aan heb gegeven. Het doet mij verdriet maar tegelijkertijd realiseer ik mij ook dat er een fantastische ervaring tegenover komt te staan.

Via deze weg wil ik jullie ook enorm bedanken voor het door jullie in HUIDstudio27 gestelde vertrouwen. Ik kijk met veel trots en plezier terug op 5 fantastische jaren en ik zal mijn HUIDstudio aan de Kwekerij en jullie warmte en leerzame momenten enorm gaan missen.

Velen van jullie zal ik nog persoonlijk spreken maar voor degene die ik niet meer spreek wens ik jullie alle succes en gezondheid toe.

Met vriendelijke en gezonde groet,

Niquette de Jong