Pigment (Hyperpigmentatie)

Wilt u van die pigmentvlekken af en wilt u een egale huid?

De hoogste tijd voor een echte oplossing namelijk uw HUID behandelen bij HUIDstudio27!

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Pigmentvlekken (ook wel hyperpigmentatie genoemd) is een vaak voorkomend probleem. Veroudering van de huid, hormonale aandoeningen en zonnebaden zonder SPF (zonbescherming) zijn de meest voorkomende oorzaken. Veroudering van de huid, veroorzaakt door blootstelling aan de zon, vlekken in het gezicht door overmatige pigmentatie en in het algemeen, door melanine(pigment) veroorzaakte onvolkomenheden, vormen tegenwoordig een steeds groter probleem. “Donkere vlekken”, vooral op handen en gezicht, zijn een van de grootste esthetische problemen. Pigment de vaak bruine vlekken die ontstaan door overactieve pigmentcellen maken mensen vaak ouder dan ze in werkelijkheid zijn.

PIGMENT IS DE NIEUWE RIMPEL!!!

Wat is de oplossing?
Er zijn verschillende behandelingen mogelijk voor het maskeren of verwijderen van pigmentvlekken. Met de Cosmelan behandeling in combinatie met cosmetica voor thuisgebruik of een kuur van therapeutische peelings biedt HUIDstudio27 u een effectieve en doeltreffende behandeling aan.

Vergoeding:

HUIDstudio27 is aangesloten bij de ANBOS. HUIDstudio27 bezit de ANBOS gecertificeerde camouflage specialisatie en voldoet aan alle gestelde eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van camouflage gezichtsbehandelingen. Deze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. Zowel  HUIDstudio27alsmede de camouflage specialist Niquette de Jong hebben een AGB (zorgverleners) code.

AGB Code: 89053738