Rosacea

Bent u die vurige rode huid met ontstekingen ook zat en heeft u al veel geprobeerd zonder het gewenste resultaat?

De hoogste tijd voor een echte oplossing.  Laat uw HUID behandelen bij HUIDstudio27!

HUIDstudio27 wil op basis van een gezamenlijk opgesteld behandelplan zorgen voor een langdurig mooie en gezonde HUID. We kunnen dit bereiken door uw HUID zowel van binnenuit als van buitenaf intensief te verzorgen.

Wat is Rosacea?

Rosacea is een ontstekingsreactie van de huid waarbij delen van het gezicht, met name de wang en neus, rood kleuren. De aandoening kan ook wel lijken op acne of jeugdpuistjes. Rosacea is geen bedreiging voor de gezondheid maar wordt wel gezien als een ernstige en storende aandoening omdat de afwijkingen in het gezicht nauwelijks te verbergen zijn.

Wat is de oplossing?

Met een kuur van o.a. therapeutische peelings kunnen we Rosacea doeltreffend behandelen. HUIDstudio27 doet dit zonder medicatie en andere ingrijpende middelen.

Samenwerken om het gewenste resultaat te bereiken! Met een gezonde levensstijl (voeding, beweging) en het in praktijk brengen van de adviezen ondersteunt u de resultaten van de peelings. Op die manier krijgen we snel resultaat! Probeer stress te vermijden, eet gezond,  rook niet,  beweeg voldoende, knijp puistjes niet uit en gebruik de geadviseerde producten.

Vergoeding:

HUIDstudio27 is aangesloten bij de ANBOS. HUIDstudio27 bezit de ANBOS gecertificeerde acne specialisatie en voldoet aan alle gestelde eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen. Deze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. Zowel  HUIDstudio27alsmede de acne specialist Niquette de Jong hebben een AGB (zorgverleners) code.

AGB Code: 89053738