Uw HUIDspecialist

MET WIE HEEFT U TE MAKEN?

HUIDspecialist Niquette de Jong, 43 lentes jong en sinds 2013 woonachtig in Maarssen. In 2015 is haar droom in vervulling gegaan; het starten van een eigen HUIDstudio. Op zaterdag 6 juni 2015 is HUIDstudio27 officieel voor u geopend.

 

VOOR WIE IS HUIDstudio27?

Bij HUIDstudio27 komen mensen zoals u (jeugdig, volwassen, man, vrouw, probleemhuid en geen probleemhuid) die zuinig zijn op hun HUID en die graag gezamenlijk met de HUIDspecialist een goed resultaat willen behalen of willen behouden. In HUIDstudio27 wordt er niet alleen gewerkt met producten voor de buitenkant maar met behulp van Nutricosmetics wordt tevens de binnenkant aangepakt.

WAAR IS HUIDstudio27 GEVESTIGD?

HUIDstudio27 is gevestigd in Maarssen, een prachtig dorp gelegen aan de Vecht. U kunt uw auto makkelijk parkeren en HUIDstudio27 heeft een eigen ingang, winkel inclusief wachtruimte en een toilet. De wachtruimte is gescheiden van de werkruimte welke aanvoelt als een cocon. U krijgt persoonlijke aandacht in optimale rust.

ERVARING:

In 1993 is Niquette gestart met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Na de basisopleiding is ze twee jaar verder gaan studeren en heeft ze in die jaren veel specialisaties behaald zoals Acne, Lymfedrainage, pedicure, sportmassage, visagie en orthomoleculaire suppletie. Sinds 1994 heeft ze voor vele mooie cosmeticabedrijven mogen werken en in die 20 jaar heeft ze veel gezien en geleerd. Die ervaring past ze nu toe om u  in HUIDstudio27 optimaal te behandelen.

GEK OP:

Een HUID die uit balans is weer in balans krijgen. Een HUID met veel ontstekingen, pukkels, oneffenheden, gevoelige rode en of droge huiden, rosacea/couperose, pigment en het verouderingsproces vertragen.

 

NIQUETTE RAAKT GEÏNSPIREERD DOOR:

Vakgenoten/collega’s die weten waar ze over praten. Ze is net een spons, ik neem alles op en maak mij al het geleerde eigen. Ik volg mijn eigen filosofie maar ik vind het belangrijk om samen te werken aan een goed eindresultaat.